Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 10.05.2024, 00:38

М'якотівський ліцей

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 17
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Як і завжди в першу неділю жовтня всі школярі нашої школи щиро вітали своїх вчителів, так під керівництвом класного керівника Збаровської Р. І. було проведено свято з нагоди Дня вчителя.

Переглядів: 268 | Додав: admin | Дата: 01.11.2016 | Коментарі (0)

Учнями 7-8 класу було покладено квіти до памятнника Невідомого солдата з нагоди Дня партизанської слави

 

Переглядів: 274 | Додав: admin | Дата: 29.09.2016 | Коментарі (0)

Відзначення Олімпійського тижня в стінах нашої школи розпочалося 12 вересня з урочистої лінійки проведеної учнівським самоврядуванням. Після лінійки всі учні школи взяли участь у руханці організованій сектором  спортивно-масової роботи.

13 вересня інформаційний сектор, до якого залучили учнів 7 класу (вини вивчали історію виникнення Олімпійських ігор) та вчителя фізичної культури Олійника О.П.провели інформаційні хвилинки у 1-6 класах. Вони проінформували дітей про історію виникнення Олімпійських ігор в Давній Греції, історію Олімпійських ігор після їх відновлення у 1896 році, участь українських команд у зимових та літніх змаганнях.

14 вересня у 8-11 класах проведено диспут на тему «Участь України в Олімпійських іграх 2016 року. Результати основної та параолімпійської команд». Діти були вражені самовіддачею та прагненням до перемоги людей з обмеженими фізичними можливостями. Всі щиро раділи виходу української параолімпійської збірної на третє командне місце на іграх у Ріо-де-Жанейро.

15 вересня вчителем фізичної культури Олійником  О.П. з  допомогою сектору спортивно-масової роботи організовано змагання  між збірними командами 6-8 класів з олімпійських видів спорту (легка атлетика)

15 вересня проведено класну годину у 1-4 класах  «У здоровому тілі здоровий дух», під час якої вчителі у ігровій формі з використанням елементів спортивних змагань наголосили на важливості спорту для організму який росте і розвивається.

16 вересня відбулось урочисте закриття Олімпійського тижня та нагородження активних учасників на загальношкільній лінійці.

Переглядів: 306 | Додав: admin | Дата: 27.09.2016 | Коментарі (0)

Уже  традиційно перший вересневий ранок зібрав учнів 1-11 класів М’якотівської ЗОШ І-ІІІ ст..  на урочисту лінійку з нагоди Дня знань, яка розпочалася о 9 годині ранку. З 1 вересня наша школа поповнилася п’ятнадцятьма веселими, допитливими першокласниками. Діти отримали багато вітальних слів від старшокласників, мудрих порад від учителів. 

Переглядів: 301 | Додав: admin | Дата: 26.09.2016 | Коментарі (0)

Звіт

директора Мякотівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

за 2015-2016 н.р.

  Найголовнішим завданням навчального закладу є охоплення та навчання всіх дітей мікрорайону та надання їм якісних освітніх послуг. В цьому навчальному році було охоплено навчанням 106 дітей віком від 6 до 18 років. Навчально – виховний процес проводився в обладнаних кабінетах, було організовано гаряче харчування для дітей.

Випущено зі школи 9 учнів 11 класу та 10 учнів 9 класу. Всі учні планують в подальшому здобувати знання та набувати професій в профтехучилищах, ліцеях, технікумах та вищих навчальних закладах.

Розглянувши таблицю, випускники минулих років навчаються:

Роки

ЗОШ

ПТУ

ВУЗ

 

9клас

11клас

9клас

11клас

11клас

2014

10

14

4

10

4

2015

4

9

6

9

1

 

Надіємось, що цьогорічні випускники продовжать своє навчання в інших навчальних закладах.

Навчальний план школи складався з варіативної та інваріантної складової. Варіативна складова містила лише 14 годин. Це – 4 години гуртка фізичного виховання «Сокіл» (Джура), 4 години МАН з історії та математики, по 3 години англійської мови в 10 та 11класах, 1,5 години предмету «Захист Вітчизни» в 10 класі, 1 година для підсилення читання в 1 класі та 1 година курсу «Захисти себе від ВІЛ в 11 класі.

Навчальний заклад працює над проблемою «Шляхи підвищення навчальної діяльності учнів». Також  проблемним питанням було і залишається здійснення особистісно – зорієнтованого навчання та виховання, створення умов для інд ... Читати далі »

Переглядів: 300 | Додав: admin | Дата: 16.08.2016 | Коментарі (0)

Учні та вчителі 31 травня відправилися  в туристично- екскурсійну поїздку в м. Хотин Чернівецької області,  м.Кам'янець- Подільський Хмельницької області та  с. Кривче Тернопільської області.Ця поїздка була проведена з метою вивчення природного середовища, звичаїв, традицій культурних надбань населення України. Усі були настільки захоплені побаченим, що ще довго залишалися під враженнями.

Переглядів: 262 | Додав: admin | Дата: 10.08.2016 | Коментарі (0)

Цього прекрасного сонячного дня учні 11 класу отримали свої атестати про здобуту освіту.

Під звуки шкільного вальсу вони зявилися на шкільному подвір'ї, із словами вдячності вони звертались до першої вчительки, класного керівника, вчителів, директора школи та батьків.  З Божим благословінням до випусників звернувся отець Володимир, та освятив їхній шлях святою водою, а директор школи вручила їм атестати зрілості та побажала їм здійснення усіх мрій. Свято закінчилося прощальним маршем випускників навколо школи. 

Переглядів: 290 | Додав: admin | Дата: 10.08.2016 | Коментарі (0)

Цього святкового травневого дня для учнів нашої школи урочисто прозвучав останній дзвінок. Учні дикламували поезії, співали пісні... На свято завітали батьки та вихованці дитячого садочка "Сонечко", які звернулися до наших випусників із проханням бути чемними та ввічливими громадянами нашої країни, так як вони залишали поріг рідної школи. Закінчилося свято лунанням останнього дзвінка. Діти з   радістю пішли на відпочинок.

Переглядів: 235 | Додав: admin | Дата: 10.08.2016 | Коментарі (0)

«Чорнобиль. Це не повинно повторитись»

Чи знаєш ти, світе, як сиво ридає полин,

Як тяжко, як тужно моєму народу болить!

26 квітня 1986 року почався відлік Чорнобильської катастрофи. Вона вразила весь світ, приголомшила людей страшним розмахом невідомої раніше біди, трагічні наслідки якої відчуватиме ще не одне наступне покоління.

Пройшло 30 років після аварії на Чорнобильській АЕС, але біль не вщухає, тривога не полишає людей, пов’язаних скорботним часом ядерного апокаліпсису. В ході відзначення 30-ї річниці з дня Чорнобильської трагедії у М’якотівській ЗОШ І-ІІІ ст. проведено тематичні заходи: перегляд кінофільму «Чорнобиль.3828.»; виставка колажів «Ми пам’ятаємо, а ви?»; години спілкування «Чорнобиль не має минулого часу».

Та незабутнім для учнів став урок пам’яті «Чорнобиль. Це не повинно повторитись», де відбулась зустріч з юними істориком - Володимиром Новаком та статистом – Андрієм Риковим були наведені факти та цифри про ті трагічні події. Учні схвильовано слухали розповідь В. Новака та А. Рикова про причини катастрофи, наслідки, мужність і героїзм пожежників, які, не шкодуючи власного життя, кинулись у саме пекло. А як не згадати про тих молодих юнаків, які на реакторі прибирали рештки перекриття, навіть не підозрюючи про рівень радіації.

Юні декламатори – Рижик Ю., Хрипонюк, Ю., Лясковська А., Дем’янчук О., Балабей І. вразили пронизливістю читаючи вірші. А пісня «Лелеки» у виконані Яремчук М., Кондратюк Н. та Лукащук М. не змогла не зачепити наші серця.

Наш земний уклін, довічна вдячність усім тим, хто, ризикуючи здоров’ям і життям, брав участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, відроджував і продовжує відроджувати до нового життя обпалену радіацією землю.

... Читати далі »

Переглядів: 289 | Додав: admin | Дата: 28.04.2016 | Коментарі (0)

В  приміщені М’якотівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося свято «Пташиний вернісаж», яке організувала Зінчук Л. М. (вчитель біології) та учні 5 та 8 класу.  Воно пройшло у формі подорожі, де птахи постали перед нами, як  наші помічники, захисники наших лісів, садів, городів, полів від шкідників. І ми зрозуміли, що кожна  людина повинна охороняти їх. Можна багато говорити про них – наших друзів, але головне - це справи, які ми будемо робити для збереження та збільшення чисельності птахів. Я, як учениця цієї школи, теж долучилася до проведення свята, виступила в ролі ведучої, щоб донести до кожної дитини те, що ніхто не має бути байдужим до проблеми зникнення птахів. Своїми словами хочу закликати всіх людей нашої Землі берегти птахів, бо вони – невід’ємна частина природи. Чи можна уявити весну без першої пісні шпаків, без дзвінкої пісні жайворонка,або весняний ліс без кування зозулі?

Тож бережіть птахів і дбайте про них !!! 

Переглядів: 305 | Додав: admin | Дата: 22.04.2016 | Коментарі (0)

Є святкових днів багато

На листах календаря

А сьогодні і у нас свято

Вшанування Букваря…

Саме так розпочали своє свято першокласники у М’якотівській ЗОШ І-ІІІ ст. під керівництвом класного керівника Федорчук З. В., організатора Кравець К. М. та музичного керівника Левчука Р. М.. Діти старанно готувалися до свята: вивчали вірші ,пісні, прислів’я  вчилися швидко і виразно читати, розгадувати завдання Чарівника. І нарешті Букварик був врятований. Батьки і всі присутні були щедрими на оплески. Це свято надовго залишиться в дитячих серцях.

Переглядів: 284 | Додав: admin | Дата: 05.04.2016 | Коментарі (0)

28 березня 2016 року у М’якотівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено атестацію педагогічних працівників М’якотівської  та Великорадогощанської ЗОШ. В теплій, дружній обстановці атестаційна комісія, до складу якої входять представники обох шкіл,  засідала вчетверте. За підсумками атестації до атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської РДА направлено клопотання на Балабей С.М. та Яцух Ю.А. про відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії».  Дем’янчук О.А. підтверджено раніше присвоєну кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії»,  Будевич О.Ф. та Яскульській В.А. присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії»,  Попкову О.П. підтверджено раніше присвоєну кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії»,  Равчуку М.В.,  Зінчуку В.Я., Колошнікову В.А., Охремчук І.А.,  присвоєно кваліфікаційну кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії», Заєць Т.С. підтверджено раніше присвоєну кваліфікаційну категорію «спеціаліст». Проатестовані педагоги відповідають вимогам які ставляться до відповідних категорій, з оптимізмом дивляться на подальші перспективи які перед ними відкриваються.

Переглядів: 295 | Додав: admin | Дата: 05.04.2016 | Коментарі (0)

В акції були задіяні як учні 1-11 класів так і всі працівники школи. Було прибрано прилеглу територію до школи і парк 

... Читати далі »

Переглядів: 275 | Додав: admin | Дата: 01.04.2016 | Коментарі (0)

18.03.2016р. Наші учні брали участь в районному конкурсі художньої самодіяльності. Ученицею 3 класу Лукащук Мариною було виконано пісню «Аист на креше», учнем 7 класу Яремчук Максимом гумореску «Краса і сила».

Переглядів: 271 | Додав: admin | Дата: 29.03.2016 | Коментарі (0)

4 березня був проведений захід під назвою «Жінко ти завжди велична».В цьому заході були задіяні як учні 1-11 класів так і їхні батьки.

Вони привітали своїх жінок чарівними віршами, та мелодійними піснями.

Переглядів: 292 | Додав: admin | Дата: 29.03.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz