Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 30.04.2024, 06:32

М'якотівський ліцей

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 17
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

10:56
ПРОДОВЖЕННЯ ЗВІТУ ДИРЕКТОРА

В школі ведеться виховна робота . Поряд з класними годинами спілкування проводилась велика кількість загальношкільних виховних міроприємств. Працюючи над вирішенням виховної проблеми школи «Виховання духовно та фізично розвиненого покоління на історично сформованих засадах козацької педагогіки, козацького світогляду та здорового способу життя у дусі відданості Україні та українському народу» було проведено заходи патріотичного спрямування, оскільки патріотичне виховання стає пріорітетним в нашій державі. На початку навчального року в усіх класах було проведено перші уроки на тему: «Україна – єдина країна». На уроках були використанні покази презентацій і відеоролики, діти декламували вірші, співали патріотичні пісні, уроки унаочнювались українською символікою.

Учасники навчально – виховного процесу беруть активну участь у проведенні різних свят у школі.

Дуже гарно у навчальному закладі пройшло свято осені та виставка «Дари чарівниці осені», яку підготували учні 1- 11 класів під керівництвом класних керівників. З овочів та фруктів учні виготовили гарні цікаві вироби.

За традицією, наших учнів на Великорадогощанській Січі приймають у козачата та джури. Класовод 1 класу – Вільбовець В.Г., класний керівник 5 класу – Підгурна А.В. підготували свято «Козацькому роду нема переводу».

Також ми відзначали і День захисника України. Цьому святу були приурочені такі заходи: спортивні змагання між командами нашої школи під гаслом «Ми сміливі та спритні»; покладання квіткових композицій до могил, загиблих учасників АТО.

До Дня вшанування жертв голодомору 30-х років у школі відбувся бібліотечний урок «Криваве клеймо 33»,який провела бібліотекар школи Новак Н.С. та година історичної пам’яті «Пам’ятаємо про жертв голодомору».

  • метою патріотичного виховання, під керівництвом вчителя історії Будевич О.Ф., у школі був проведений круглий стіл «Історія української державної символіки» та усний журнал «Конвенція про права дитини». До дня української писемності, вчителем української мови та літератури Підгурною А.В., був проведений виховний захід «О, мово рідна! олота колиска!». До Дня збройних сил України вчитель фізичного виховання Олійник О.П. організував спортивні змагання «В козацькому тілі – козацький дух». метою ознайомлення учнів з українськими традиціями , досить яскраво у навчальному закладі пройшли виховні заходи «Вечорниці на Андрія» та «День святого Миколая». Яскраво пройшло у школі свято Соборності, на яке були запрошені гості з Острізької райдержадміністрації та голови сільських рад, а також були присутніми представники Ізяславської райдержадміністрації. В лютому місяці до Дня героїв Небесної сотні вчитель історії Будевич О.Ф. провела тематичний захід «Мій внесок у майбутнє своєї держави». У березні була організована операція «Сюрприз для мами» . Під керівництвом заступника з навчально – виховної роботи ДенисюЛ.А. , учнівським колективом підготовлене родинне свято до 8 березня «Жінка, весна, кохання!».

Всі учасники навчально-виховного процесу взяли участь в акції «Чисте довкілля» для приведення території школи, сільського парку, території біля пам’ятника загиблим воїнам в порядок .

7клас, класний керівник Бондарук О.О., підготував виховний захід «Чорнобиль не має минулого».

Всі учні нашої школи виготовляли червоні маки до Дня Перемоги. Також вони разом із працівниками Будинку культури брали участь у мітингу – реквієму до Дня Перемоги. А також всі учасники навчального процесу з великим патріотичним піднесенням святкували день вишиванки. Гарно пройшло свято «Дзвінок останній продзвенить для вас

3 метою вивчення історії рідного краю, 22 травня учням нашої школи була організована туристично – екскурсійна поїздка в місто Львів.

Також в школі велику увагу приділено збереженню здоров'я життя учнів . Учні впроваджували в життя проект « Здоров'я дітей - здоров'я нації ». В школі було проведено такі конференції як « НІ- шкідливим звичкам » ,« Алкоголь та його небезпека » , « Здолаємо СНІД поки він не здолав нас » , було проведено конкурс дитячих малюнків « Ми обираємо здоровий спосіб життя » та багато іншого.

Учні школи об’єднані в дитячо-юнацькі об’єднання: 1-4 класи - «Козачата та лелі», 5-11 класи - «Джури та дани». Важливою ланкою життя учнівського колективу є учнівське самоврядування, основу яких становлять первинні учнівські колективи. де діють різнопрофільні секції та об’єднання, учасниками яких є всі бажаючі учні, починаючи з 5 по 11-й клас.

Секції та об’єднання за інтересами: « Цікаві справи», «Барвінкове диво», «Спортивно-масова», «Інформаційна», «Дисципліна і порядок». Традиційним став і день учнівського самоврядування, яке проводиться на День вчителя. В цей день усі обов’язки вчителів та дирекції на себе беруть члени учнівського самоврядування. Саме учнівським самоврядуванням проводиться постійний контроль за відвідуванням учнями, причин пропусків школи, рейди в мікрорайоні школи з метою виявлення учнів, що без поважних причин пропускають школу.

В навчальному закладі систематично працює Рада профілактики правопорушень, до складу якої входять вчителі, учні, адміністрація школи, представники батьківської громадськості та правоохоронних органів. На засідання запрошуються як учні, так і їхні батьки. Шкільним психологом постійно проводиться вивчення соціального стану учнів, особлива увага приділяється роботі з сім’ями, що опинилися в важких життєвих умовах, соціально незахищеним категоріям учнів, учням схильним до правопорушень, дітям-напівсиротам. З ними систематично проводиться індивідуальна робота з метою надання необхідної допомоги.

Систематично проводяться рейди, конкурси, перевірки, засідання секцій та засідання Ради школи. Велика увага приділяється збереженню та зміцненню здоров’я дітей. Майже всі учні охоплені гарячим харчуванням. Учні 1-4 класів з малозабезпечених сімей харчуються за бюджетні кошти, решта учнів харчуються за батьківські кошти з розрахунку 6 гривень на день. Здешевлення стало можливим за рахунок добродійних внесків від батьків. Таким чином було заготовлено картоплю, цибулю,столовий буряк, моркву, капусту. Їдальня в основному забезпечена посудом, кухонним інвентарем.

Для успішного проведення навчально-виховного процесу в школі створено всі умови. В даному закладі працює 22 педагогічних працівники:

За відповідністю категорій:

спеціалістів вищої категорії -2

спеціалістів першої категорії -8

спеціалістів другої категорії -1

спеціалістів – 10

Один вчитель має педагогічне звання «Старший учитель».

За стажем роботи:

від 0 до3 років – 4

від 4 до5 років – 2

від 6 до10 років – 4

від 11 до15 років – 2

більше 20 років – 10

За віком:

До 30 років – 5

від 31 до 40 – 6

від 41 до 50 – 6

від 51 до 55 – 4

  • всі педагогічні працівники мають вищу педагогічну освіту. Вчителі школи протягом року своєчасно проходили курси підвищення кваліфікації при Інституті післядипломної педагогічної освіти.
  • період роботи з вересня місяця 2016 року по серпень місяць 2017 року було проведено багато роботи по благоустрою шкільного приміщення. Комунальне господарство села «Відродження» виділило для школи одну тисячу гривень на придбання медикаментів у медичний кабінет школи, допомогли привести в порядок територію школи. Агрохолдинг «Мрія» за свої кошти придбав для школи насос з мотором для перекачки води в котельню та новорічні подарунки для учнів. Від партії Андрія Шиньковича « конкретні справи» отримали новорічні подарунки для учнів. Сільська рада виділила кошти для придбання підручників для учнів. На поточний ремонт школи батьки надали благодійну допомогу в розмірі 17113 гривень. На ці кошти було закуплено фарбу, фасадну сніжку, шпаклівку, цемент та інше необхідне для поточного ремонту. На потреби школи трудовий колектив надав благодійну допомогу в сумі 4734 гривні. ці кошти ремонтувалися принтери, закуплялася фарба до них,канцелярські товари та інше.

Проблем ще вистачає: у котельні протікає дах, з ладу вийшов твердопаливний котел, який потребує заміни, заміна вікон, підлоги в молодшому корпусі. Поповнення бібліотеки , придбання для майстерні відповідних інструментів.

У школі здійснюється медичне обслуговування медсестрою Котюк М.В. В лютому місяці проводилася перевірка Держсанепідслужбою. Порушень не виявлено. Заклад визнаний таким, що в ньому дотримуються всіх вимог санітарного законодавства. Проведено поглиблений медичний огляд, по результатах огляду надано акт. За минулий рік в школі не було випадків дитячого травматизму. Стараємося дотримуватися інструкцій з техніки безпеки під час занять з фізкультури, трудового навчання, фізики, хімії, під час екскурсій.

Керівництво школою намагаюся здійснювати демократичним шляхом. До управління школою залучаю педагогічну та батьківську громадськість, раду школи, батьківські комітети, учнівське самоврядування. Перед тим як прийняти рішення, раджуся з ними. Реагую на зауваження батьків, учителів,ради школи, представників інших органів громадського самоврядування Керівництво школою намагаюся здійснювати демократичним шляхом, залучаючи до управління школою педагогічну та батьківську громадськість, раду школи, батьківські комітети. Учнівське самоврядування. Перед тим як прийняти рішення, раджуся з ними. Реагую на зауваження батьків, учителів,ради школи, представників інших органів громадського самоврядування.

 

 

Директор школи: С.М. Балабей

Переглядів: 262 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz